|
Post by k on Nov 19, 2020 11:13:42 GMT 3
Cālis Foruma atskaņas ******************
PPASTĀVĪGAISCT = +49.4°
Kundalini
o . Bože, Naducis tik raksta un raksta savus tupos komentārus...
Jēzus Marija....cik var būt cilvēks aprobežots, ka nesaskata kaut vai loģiku "skorbuļa padarīšanā" ....Ka tas tas sāka plānoties jau 2010 gadā, no pasaules elites, ka masku nēsāšana 20 reizes palielina iespejās saķert skorbuli, ka nesakarigajiem ierobezojumiem nav nekadas sakara ar sho parastoi virusu, kas ir HIV virusa atvasinajums
No gripas 2019 miris 1% cilveku, jeb 25 cilveki, paskatijos tiko Imantas veselibas centra ELITE plakātā, no skorbula vel mazāk..Vienigais labumsm, ka evolucijas ceļa dumjākos tomēr izskaudīs....Bet par cik novadniece, es Naduci mīlu, kaut tupa blondīne laikam viņa
Beidzot sākšot iegrāmatot reālo mirstību, ne inficieto skaitu
PPASTĀVĪGAISCT = +41.8°
Naducis
Tie vakardienas 5 mirušie bij iedomu draudziņi Dumpim vai tomēr Perevoščikovam?
Ar papīra karti reizēm ir labāk ceļu atrast, es šoruden Sigulda vienai savu izdrukāto papīra lapiņu rādīju, viņa foto parbildeja uz mobilo
PS par spiegošhanu telefona pohren, kā tam Āfrikas vadonims, kas atbrauca uz Maskavu, un KGB viesnīcā ar dienesta prostitūtām izjārējās un bildes viņam parādīja, viņs teica, lai iedod vēl, ka viņam Āfrikas ciemā gods, jo vairakas izkniebis, jo vīrieša spēks lielāks, slava lielāka
PS iedodiet man mediķa sertifikatu, es visiem mirushajiem par maksu 60 euro uzdrukashu, ka mira ar kroni
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 11:17:53 GMT 3
Naducis - Jums tai jogā māca pieprasīt? Iedod! Nopelni! Ej mācies, tiksi pie sertifikāta un varēsi drukāt.
Tagad tikai nākošajā dzīvē, bet tur nav zināms, kāda būs medicīna un vai vispār būs...
PS ajurvedas sertifikatc man ir, no Noras Kalnmales
Buchas Naduci, Tu reizēm esi tīri jauka
|
|
|
Post by jane on Nov 19, 2020 11:26:38 GMT 3
Jēz, Kundali, nu ko Tu velc tās cālenes te? Pie tam ne ar tiem gaišākajiem prātiem.. Vēl tik to savu brūti Riku Raku atvelc .
|
|
|
Post by jane on Nov 19, 2020 11:28:27 GMT 3
Jēzus Marija....cik var būt cilvēks aprobežots, ka nesaskata kaut vai loģiku "skorbuļa padarīšanā" ....Ka tas tas sāka plānoties jau 2010 gadā, no pasaules elites, ka masku nēsāšana 20 reizes palielina iespejās saķert skorbuli, ka nesakarigajiem ierobezojumiem nav nekadas sakara ar sho parastoi virusu, kas ir HIV virusa atvasinajums
Šitādu loģiku ne tikai Naducis nesaskata..
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 11:31:12 GMT 3
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 11:32:23 GMT 3
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 11:41:06 GMT 3
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 11:56:07 GMT 3
Riku Raka tikko ieradās Cālī, ja kas
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 12:05:02 GMT 3
Jaunakā recepte pret Skorbuli - ko atradu ir ĶIPLOKU ŪDENS, krievu jogas čatā, ar visiem mediķu skaidrojumiem
Существует много натуральных продуктов, которые обладают не только бактерицидными свойствами,
но также напрямую воздействуют на вирусы, убивая их.
Самым эффективным в этом плане является ЧЕСНОК.
⠀ И если ежедневно выпивать 2/3 стакана водного настоя чеснока,
то он сразу же (!) попадает в тонкий кишечник и начинает сразу же (!)!убивать COVID-19.
⠀ При этом достигаются следующие эффекты:
⠀ - «убитый» COVID-19 перестаёт разрушать лимфоидную ткань тонкого кишечника.
В результате лимфоидная ткань продолжает исправно выполнять свою функцию – т.е. вырабатывать антитела и иммуноглобулины;
⠀ - повреждённая иммунная система быстро восстанавливается и укрепляется,
что приводит к значительному усилению тканевого иммунитета в лёгочной ткани.
⠀ Возникает непреодолимый барьер для COVID-19, но также для микробов (стафилоккок и др.) и грибков,
которые также представляют существенную опасность при возникновении коронавирусной пневмонии;
⠀ - под воздействием «чесночной воды» разворачивается очень интересная цепочка событий в тонком кишечнике.
«Убитый» и ослабленный под воздействием «чесночной воды» COVID-19 представляет собой не что иное, как естественную вакцину,
образованную естественным путём внутри человеческого организма.
⠀ Как известно, для создания искусственной вакцины необходимо наличие супероснащённой и очень дорогой лаборатории и работы высококвалифицированного персонала.
Работа по созданию искусственной вакцины продолжается в течении 6-9 месяцев, а для промышленного производства требуются огромные затраты и время.
⠀ После приёма «чесночной воды» естественная вакцина образовывается в тонком кишечнике
через 30-40 минут и совершенно бесплатно;
⠀ - естественная вакцина начинает активно формировать специфический иммунитет против COVID-19.
⠀ Таким образом, цепь разрушительных патологических событий в организме человека, вызванные COVID-19, прерывается и разрушается в самом начале и не имеет продолжения.
Организм самым естественным образом,
так сказать, в плановом порядке,
борется с COVID-19 и побеждает его.
⠀ При этом полностью исключается авральный и стрессовый режим борьбы со стороны организма,
и он противодействует вирусу в плановом режиме.
⠀ В результате возникшая эпидемия прекращается в считанные дни.
⠀ Приём «чесночной воды»
в качестве противоэпидемического протокола можно применить в течении одного дня по всей стране среди всего населения.
Базовый патогенный морфологический субстрат исчезнет полностью за один два дня.
⠀ Способ приготовления «чесночной воды» чрезвычайно прост.
⠀
1. Одну (!) очищенную от кожуры дольку чеснока разрезают пополам в поперечном направлении, кладут в фарфоровый литровый чайник и заливают водой комнатной температуры.
Это делается утром.
⠀
2. К вечеру «чесночная вода» готова к употреблению.
Употреблять надо 2/3 стакана через 3-4 часа после последнего приёма пищи, на ночь, перед сном.
⠀
3. На следующий день процедуру приготовления «чесночной воды» нужно будет повторить со свежим зубчиком чеснока.
⠀
4. Продолжать принимать чесночную воду в течении одного месяца.
За это время сформируется специфический иммунитет против COVID-19.
⠀
Подробнее о функционировании иммунной системы человека здесь ⬇
⠀ Р. М. Хаитов, Б. В. Пинегин.
(А это человек, написавший первый или один из первых учебников по иммунологии)
⠀
(P.S. 1. Не знаю, как вы, а я пошла делать чесночную воду<p></p></div>
<hr size=
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 12:14:08 GMT 3
IrēnaB
bet tik pat dīvaini būtu iedomāties ka katru atsevišķu politiķi gan liela gan maza valsti vada viens kopīgs "ļauns" mērķis valdot par tautas masām un speciāli darīt kaut ko lai tas paverdzināto. Sazvērestības teoriju naivums vienmēr ir slēpies pieļāvuma ka par pasauli tomēr valda kaut kāda lai arī ļauna kārtība kura virza cilvēci uz noteiktu mērķi bet diemžēl cilvēkam parastajam arī šis mierinājums ir liegts un vins redz tik citus tik pat pārstās un samulsusus cilvēkus un bardaku apkārt. Par sazverestibas terorija i laba beletristika - Oļegs Markejevs
Triloģija - Neuzchtenij Faktor, Chernaja Luna, Ugroza Vtorzenija
Miris 2009 neskaidros apstaklos, nozagts viņa dators pec naves
Bija specdienestu zinātājs, man ipashi Chernaja LUNA patika
speci saka, ka daudz krutāks, neka Julians Semjonovs, kas sarakstija 17 pavasara mirkli, TASS pilnvarots paziņot
Neparedzetais faktors - pasaule pec katastrofas, daļa dzīvo mežos, komūnās, pilsētās valda bandas un specdienesti, sarakstīta 90-tajos, kā paredz mūsu nākotni
|
|
|
Post by jane on Nov 19, 2020 13:03:22 GMT 3
Riku Raka tikko ieradās Cālī, ja kas Labāk flirtē ar to Riku Raku, ne visādas muļķības sagramsti.
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 19:20:24 GMT 3
Kad draugs no Tirdzniecibas tehnikuma strādāja Saeimas apsardzē, 1x tur pabiju, tas pats, kas ar Elbakjanu par suni mežā salecās.
Braucu tramvajā, kontrole masku neprasija, vēsi pārbaudīja biļetes un aizvācas, vēl Maxima jānotestē - uz Mask-Free.
PS iesaku KOVID vietā lietot latvisko vārdu SKORBULIS, #skorbulis heštags jau kur ko raksta, būsim latvieši, ne kārklu angļi
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 19:58:20 GMT 3
Viens pats mājās - 2020 gada versija
Ūžas, drausmas, cik tālu cilvēki iet savā muļķībā
un tramvajā 90 % bija uzpurņos (foto no FB) Ragi un Nagi
Sodien biju 2 veikalos. Katrā pamaniju pa vienam pircējam bez maskas. Neviens klāt nenāca un no veikala ārā nemeta. Vienu apkalpoja manā acu priekšā , par otra likteni nezinu , varbūt neapkalpoja. Bet tas ne Rīgā, mazpilsētas Topinš un Maxima.
Lūk, tad kāda jēga ,ja noteikumus vēsi var neievērot. It īpaši laukos. Paldies Ragi Nagi, tad uz Maxima ir cerības, PS esmu ievērojis, kuros veikalos ar JOGU esmu iestrādājis, tur ir normālāki cilvēki
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 20:09:26 GMT 3
Garmate
Kundalini
Palasīju maķenīt iepriekšējo tēmu. Paklau, cilvēk! Ja tu sevi pozicionē kā garīgu cilvēku un kurā tur video, ja tas biji tu, lūdzi sevi saukt par mācītāju, tad zini, ka sevi vērtē daudz par augstu. Tādā veidā degradē visus sevis piesauktos gan kristiešus, gan jogistus, gan Puriņu un ko tur vēl. Īsāk sakot, dodies tieši pretējā virzienā, kā pats domā ejam..................Tu ar' i' Pasaules Valdnieks?
Ragi Nagi - PS esmu ievērojis, kuros veikalos ar JOGU esmu iestrādājis, tur ir normālāki cilvē
Kā tas izpaužas? Tu veikalā ar jogu nodarbojies?
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 20:56:13 GMT 3
Upene
Tēma ir aizgājusi kaut kādā pilnīgā nevirzienā.
Ierpeikš ienācu tieši informatīvi - kas jauns mums, citiem, kādi valdībrīkojumi, statistika. tagad pēršanās ap Kundalini, Cucu, RR, Umku un kaut kāds pilnīgs bezsakars. Nē nu varētu jau visus nobloķēt, bet kāda jēga.
tad jau te nebūs ko lasīt vispār. ehh.. Kundalini
Potes pret SKORBULI mainot DNS, lai cilvēks paliktu par biorobotu, jeb dzīvnieku, pazaudētu saikni ar savu Augstāko ES.
tas īsumā
Nu 2021 gadā sola nošpricēt visus ekonomiski aktīvos cilvēkus
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 21:11:05 GMT 3
Cāli tas pats, kas SF Spārkas Forumā, ik pa laikiem notiek kašķi, kuri piesaista publiku
Psiholoģiskā relaksācija, tā sacīt, nervi dažiem uzdod, īpaši "pagrabas grupas" biedrīšiem, kuri te nāk rakstīt, tak nevar tupēt savos pagrabos pilnīgā laimē un eiforijā, nē, velk te uz kašķiem un konfilktiem (īpaši pēc pusnakts sekos apdirsieni kārtējie)
Bet nu ja kungiem gribās atviegloties un dāmām arī (maitas visādas un roji robi), tad neko. Ka tik pašus nesaēd tas negatīvisms.
piezīme par šo visu jārēšanos un ņemšanos
Bet tauta uz to pavelkās, izlien pat neredzētu purni, kā Bumsis, brokoļu fani utml kadri Vārdu sakot ir jāsamierina - vilki ar aitām un kazām
Un pavidu dumjas blondīnes, kā Naducis, Riku Raka un citas
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 21:27:46 GMT 3
cielava777
Kundalini
Nu 2021 gadā sola nošpricēt visus ekonomiski aktīvos cilvēkus
Izskatās, ka Tevi tavs čoms Puriņš ir aiz ausīm turot sakratījis un noslēpumainā čomene ar gaišredzības dāvanām ar kristāla bumbu kontuzējusi, bet drošs paliek nedrošs-gan jau esi sagatavojies un lai izbēgtu no ekonomiski aktīvo ļautiņu likteņa kļuvis pilnīgi ekonomiski neaktīvs un 2021 gadu sagaidīsi ar čiekuru mutē un uzdzersi glāzi dīķūdens.
Zabacins
Nu tak - nav kkas ar viņu riktīgi. Visos portālos, kur viņš ir nes kkādu purgu, kura pat priekš viņa dīvaini izklausās (zinot, ka vairāk, vai mazāk īpatns ir bijis jau pirms tam) Sagrābsta kko no kristiešiem, no Puriņiem, gaišreģiem,jogām, samočkā visu kopā un tad izprintē kārtējo vīziju.
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 22:46:11 GMT 3
Vispar jau astrologi nopietni, kā Rīgas "shiva" utml pateica, ka būs ŠAIZES palielas un cietīs visi
ne gluži skorbuli pareģoja. Tas pats Ivo Puriņš un dziednieks Miks arī esot ko teicis....tā kā mīļie ļautiņi, kas bija iepriekš gatavi, tie var svinēt, kas nē un pieraduši šiki dzīvot, tie maina darbus un profesijas tagad, kā paziņu lokā viens Swed topa menedžeris Naducis - jē, tēma aizgājusi pilnīgā caurejā Covids tiešām sāk palikt par savdabīgu lakmusa papīrīti, izgaismojot mums blakus esošos dīvainīšus Naduci, pasaki Tu kā medīķe, ir Skorbulis bīstams vai nav Ragi Nagi aka UMKA ā Rīgas "shiva" utml pateica, ka būs ŠAIZES palielas un cietīs visi
To viņ saka vislaik. Un kopš cilvēces sākuma, ik pa laikam notiek kari, epidēmijas, mainās pasaule. Nekā jauna. Naducis - paziņu lokā viens Swed topa menedžeris
cik garīg, cik gudri ir ierēkt par kādu menedžeri, kam tagad švaki Joga ir brīnums, kas atver un aizver čakras. Aknīstē Tevi pretim neņem vēl? Bija pīlāri - RR, nomalis, cuca, vēl daži - kas piedeva struktūru. Provokācija, aizskārumi (īsti un iedomāti) - atspēkojumi un uzbrukumi, uz riņķi un stabili, idioti pret histēriķiem ar rapieriem un milnām, un dubļiem un citām substancēm. Kā pīlāri aizgāja, tēma saļima kā galerts Naducis Tur nē. Aknīstē kovids Naducis - nopietni? Kundalīnis tak ir imūns pret covidu, jo starp blakus hemoroīdam ietetovējis tantas bildi Šobrīd top jauns pīlārs. Uz skatuves diezgan neveikli, bet tomēr raušas Kundalini Naduci, es pateikšu vēl, tas nav viss
Smieklīgāk, ka tas augsto aprindus pisnesmenis - tagad dibina ANTI KOVID grupas un organizē cilvēkus uz protestiem
līdz tam džīvoja savu mietpilsoņa dzīvi un nestressoja
par tas rupeklis kas iepis ogu, ari ne visu šajā šovā atbalsta, saka, ka marazms notiek, bet ko nu es
Tagad ka 2008 gada krīzē - sākusies amatu un protfeļu dalīšana, kabatas minstriem, nākamajā valdībā, jo Karīņš pēc skandāla ar Viņķeli knapi turās.... Uhhh, cik garš saraksts tagad uz visadiem tautas darboņiem, iepriekšējā krīzē tikai ķertā Ditta Rietuma ar diviem TT, no Zviedrijas atbraukusi avantūriste ņēmās, un no Jēkabpils Ivet a Kŗigere - pie Raiņa pieminekļa rīkoja prezeervatīvu protestu
Lūk tas i rēali smieklīgi, ironiski
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 22:48:36 GMT 3
UMKA - aplis atver savu slēgto covd grupu. Un runājes ar riku raku, cucu. Jā, zvaigznes tā labvēlīgi salikās. Lai jau. Kas lemts, tas notiksies. Viņam trūkst harismas. Tāds vāvulis. Nu tas subjektīvi, kādu varbūt aizrauj. UMKA - par tas rupeklis kas iepis ogu, ari ne vis
Viņš netic covidam.
Par to Peru feini , cilvēks ceļo. skaidrs. Farss ir viss Tavs garīgums un joga. Neesi Tu ticis nekur augstāk par parastu nejogas cilvēciņu savā gaišumā un labestībā Mea Un man pat paliek neęrti un drusku bail, ko tik te tęmą uzzinăsim par jaună stăra Kundalini privăto dzívi, lepnumu un aizspriedumiem!
RR uzstăšanăs vismaz bija vispusïgi baudăma un dażădota! UMKA riku rakai uzdirsa - Riku_Raka
Nu i durak, bez tā laik nevareja iztik? Ar palūrēt nepietika?
|
|
|
Post by k on Nov 19, 2020 22:52:47 GMT 3
Naducis - skaidrs. Farss ir viss Tavs garīgums un joga. Neesi Tu ticis nekur augstāk par parastu nejogas cilvēciņu savā gaišumā un labestībā.Labi, Naduci, es pateiktu, bet paklusēšu, jo arī jogā izmet tādus cundurus, ka maz neliekās, un tur kašķi ir ikdiena
Tu man drusku patīc, tapēc atbildu
PS jau no Trīs musketierim, ko pārmet mūkiem, ka nav garīgi, ka kareivi gļēvi un kas tur vēl bija,,,,
LIMA no UK, ar smieklīga dāmīte (kas ar CUCU sakāvās, Cuca pierāvusies, ka šo sāka presingot pa īstam īstajā dzīvē)
Bija pīlāri - RR, nomalis, cuca, vēl daži - kas piedeva struktūru. Provokācija, aizskārumi (īsti un iedomāti) - atspēkojumi un uzbrukumi, uz riņķi un stabili, idioti pret histēriķiem ar rapieriem un milnām, un dubļiem un citām substancēm. Kā pīlāri aizgāja, tēma saļima kā galerts Nu baigie jau nu "piilaari"... nomalis liidz bezsamanjai mala savu, nu bet vismaz par Kovidu; RR neirotiski promoteeja pati sevi un savu garlaiciigo dziivi, Cuca vispaar ir kliinika. Kur tu tur harizmu redzi - man nav saprotams. Lilioms nav teemas uztureetaaja materiaals, bet Oga1 arii nebija. Nekas ar teemu nav noticis, vnk taads vakars. Bet augstaak mineetie personaazhi visticamaak uz kaadu sleegto grupu ir aizvaakushies, kas taadaam narcistiskaam dveeeleem kaa vinjiem ir liela kljuuda, jo taada grupa nav plasai publikai pieejama, tur vinju peerles lasiis labi ja cilveeki 20-30...
Man atkal jaapiesakas pagriides skropstu liimeesanai. Mana skropstliime ieveero noteikumus (laikam?) un klientes nepienem. Bet vinja vispaar jau kopsh Kovida pirmssaakumiem jociiga bija, kkaada gaazmaskaa staadaaja.. nezinu, varbuut vinja pati vai kaads maajaas ir riska grupa.. neizptasnaaju, bet no klienta viedoklja nav paaraak patiikami..
|
|
|
Post by k on Nov 20, 2020 20:23:27 GMT 3
Cālis uzreiz jaunākie JAUNUMI Plāpiņa, KOVID diskusija
Nu ko, veiksmes stàsta ar blīkški beidzies.Rīgà slimnīcas pilnas,vedot jau uz Daugavpili. Tà ir,ka valdībai nav olu,lai rīkotos izlèmígi un operatīvi.Vainīgo kà vienmèr Latvijà nav un nebús.
|
|
|
Post by k on Nov 22, 2020 2:07:41 GMT 3
Kundalini
Esmu noskatījusies pāris Tavas TVF sižetus feisbukā. Vienu ar ālēšanos bāriņtiesā, otru ar ālēšanos tiesā masku sakarā. Efekts bija graujošs - no sākuma tu nespēj beigt skatīties, jo netici savām ausīm, bet pēc minutēm 15 tu sāc domāt, ja jau tāds stulbums eksistē, mož tu pats arī esi jebanutijs. Katrā ziņā smieklīgi nav.
es TVF neatbalstu, jo kā saka Kalnozols - daļa no tiem aktivistiem ir drošībnieku projekti, kā Krievijā FSB sponsorē visādus alternativos
Bet TVF ir Roberts Raimo, kuru satiku pie Teikas Maximas, dalām Zaļās Partijas, Zaļzemnieki lapiņas, parunājāmies un tā saruna ur viņu mega ietekmi atstājusi m, viņš pameta to partiju
Mans tēva bralis ari bija zaļajos, bet tragiski gāja bojā
Labāk klausos Mendors ieteikumus, ko darīt, nevis visus tagad esošos aktīvistu, vai TVF, vai Gobzems, vai Ciekurs, vai Plavins, vai Florens Jaunsons , uj ku daudz viņu savairojushies , kā tarakāni
Ps pareizi, jau II Florens Jansons pasakums MAKSAS rītdien, laukos, manā rajonā, labs bizness uz KOVID rēķina, pirmais bija 2 dienu seminars, pa 100 euro, kā šams ar Kalnozolu salamājās, tā ķērās pie ezotēriskā biznesa
|
|
|
Post by k on Nov 22, 2020 2:10:41 GMT 3
|
|
|
Post by k on Nov 22, 2020 2:19:30 GMT 3
Iesākumam - Kalnozols ir sagājis pa fāzītēm.
Grūti [pateikt viennozīmigi par Kalnozolu
Viņam bija MEGA firma, tad sāka tur kod alīt, šamo izmeta no BIEZO aprindām, šis sāka šamos aplikt, šamie šo zmiegt nost, tur baiss bardaks ir
Es drīzak piekrītu, ka TVF ir reali ķertiem, jo no viņiem vienu aizveda uz tvaiceni, kas tur jurists laikam bija
esmu bijis 1x uz Kalnozola sapulci, pie Jāņa Kalna (viņa sektas) ofisā, pēc tam šams pārtrauca ar Kalnu jebkuru sadarbību, Kalnam bij alternativas valdibas projekts, man majās glabajas lapiņa, ļoti starp citu lidzigs sahadža jogas vadības shēmai, katrā nozarē - Līderis un tas parstav nozari augstāk, un tā līdz augšai
Vēl - es piekrītu ka viņi visi ir slimi, gan fiziski, gan garīgi
Palasiet krievu žurnālistes gramatu - par Kremļa sindromu. Kremļa digeres piezīmes, kā VARA ietekmē
vara degradē, absoluta vara degradē absolūti
Tapec izsakās, ka valdība un citi ir zaudejuši mēra izjūtas, dzīvo citā pasaulē, Kārlis Ulmanis tāds nebija, tas ciemojās ar vienkarsajiem cilvekiem, bijis arī manās lauku mājās, pie vecvecakiem
|
|
|
Post by k on Nov 22, 2020 2:28:27 GMT 3
Kundalini
Jā, bija kkas traumatisks tajā, kā Kalnozolu izstūma no lielā biznesa. atcerejos, Florensu noķēra pie Igaunija srobežas, BMW, ar narkotikām
Un vel bija skandals, ar to 18 + LIVE zvaigzni Lotāru, bet tas neraujas politikāBet es ticu ,ka VISS BŪS LABI, elites plāni brūk, neizdodās
esmu optimists, un ar kroni točno nemiršu
PS man bija Līgas Eglīte sgrupā Brīvdomātaji LIVE, vispirms bija Kalnozols, tad es , tagad tur Adminos ir tā smieklīgā Brante no Rīgas Domes
Tikos ar Kalnozolu ari privati, parunajamies
|
|
|
Post by k on Nov 22, 2020 15:02:06 GMT 3
Par vēzi runājot, vēzis 4.stadijā, joga smetodes, cilvēks nodzīvo 10-15 gadus, kaut ārsti deva dažus mēnešus. Ja slimajam orgānam var iedot jogas enerģiju, to var izglābt, ja vien ārsti nav izgriezuši, kam interesē, varu iedot video linku privāti, kā smagi slims ar vēzi pedejā stadijā (No Ukrainas) nodzīvoja 15 gadus, uzlaboja savas dzīves kvalitāti.
VIDEO no TFV sodienas pasākuma, pret KORONA SHOW politiskajiem marazmiem, Ivo Puriņš organizeja TAUTAS APĻUS, gandrī atcerejos kā skolās starpbrīžos spēlējām - Kaļi bamba, začem sjuda...Bet foršs pasākums diezgan daudz cilvēku piedalijās, TVF ir izkonkurējošu Gobzems, kas kā lūzeris, tā arī partiju neizveidoja šodien...haha
|
|
|
Post by k on Nov 22, 2020 16:23:20 GMT 3
Man pietrūkst no malas
Tak raksti vinjam vienu no saviem slavenajiem "parunaaties" epastiem privaati, kur probleema?
Vareetu uzlikt uz balsosanu, ka nomalis:
a) iznes smadzenes sleegtajaa grupaa
b) sakeera Kovidu un gul piesleegts pie ventilatora
c) seez pagrabaa ar grikiem un tochpapiiru, bet bez interneta
d) lasa sho un kaifo, ka par vinju runaa un intereseejas
|
|
|
Post by k on Nov 23, 2020 22:20:25 GMT 3
cālī dāmas man uzbrauca, par vēža ārstēšanu
Paziņai ir krūts vēzis II stadija, tā pērk ingvera sakni un arī ar spec aparatu pa 300 euro mājās gatavo jonizētu gaisu un jonizetu ūdeni, laikam nepalīdz, jo sauca vienu dziednieku šai vēzi ārstēt,. it kā esot izārstējusies
Kundalini. Ja tu veelreiz kaut ko par veezha aarsteeshanu ar ingveru muldeesi, es zinjoshu administraacijai! Savas kjertaas sazveerestiibas teorijas vari publiceet, cik gribi, bet pie buutiibaa aicinaajuma neaarsteet dziiviibai biistamas slimiibas mediciiniskaa celjaa, ir jaanovelk robezha! Jāpiekrīt. Kindalini uzprasās uz štokeri pa seju, bārstās te ar gudrībām. Pievienojos. Te uzreiz jāsit, kamēr maziņš. Jo tas reāli ir noziegums.
|
|
|
Post by k on Nov 24, 2020 19:19:03 GMT 3
Japānā ievieto piepūšanu Bosa statuju kabinetā, darbinieki var nākt un dauzīt, nolaiž tvaiku, sasprindzinajumu, psiholoģiski pierādīts un pamatots risinajums
filma Krasnaja ŽARA, Švarcs Ņujorkā, prasa policijas nodaļas šefam - kā jūs tiekat galā ar stressu - šis - akvārijas, maiga mūzika un meditācija, priekš un jūs Krievijā, Švarcs atbild - VODKA !!!
Tā daudzi no LV krējuma, kas apgrozās aprindās, glušī pamatīgi, dzer slēpti, jo nespej turēt to sasprindzinājumu....izlikšanos...standartus uzspiestos
Pagraba grupa -viena no pilsētas subkultūras izpausmēm
Normāli domājošie = masu info un LTV sazombētie, kovid sektas ticīgi, lai arī izliekas gudri, zinoši, inteliģenti
Bet - ja esi MAFIJĀ< tad jāgaudo vienā mēlē, jo mafija (jebkura) nemīl atkritējus un mocī nost tos, kuri pārbēg pretinieku pusē, vai pat citā frontē, kā Kenedijs to izdarīja (nesen bija viņa traģiskās nāves gada diena, 22.11)
Plus iejaukta nauda, sakari, par ārstiem jau raksta masveidā, ka TV viņi speisti teikt vienu, bet privāti saka pavisam ko citu, nekas neparasts tas nav, PSRS arī cilvēki dzīvoja dubultās dzīves, izlikās, bet tad tas kā dabiski notika, PSRS laikos neņēma par pilnu to komunisma fufeli, tagad pat ļoti ņemj par pilnu Skorbua fufeli....kognitīvā disonanse, es šo nesaprotu
PS tagad būs, ir jau Skorbuļa disidenti, kā bija PSRS disidenti
30 gadu cikls pagājis, jauna Perestroika, visu lauža, lai top jauna pasaule - NOVIJ DIVNIJ MIR pēc Orvela, kurā visi - atkal būs vienādi
|
|
|
Post by k on Nov 24, 2020 20:00:57 GMT 3
Krīzes cikls 12 gadi
2008=2020
Tagad jaunas metodes, spēka paņēmieni, jo vecien nedarbojās, kaut kā tā...
Ivo Puriņš rīko Tautas Spēka Apļus, Florens individuāli rīkojās un pavelk sev līdzi, tagad rīko ari anti kovid maksas lekcijas pa 100 euro, iespejas ir dažādas
jogā tikai meditē + rīko ugunsrituālus, nestresso, dzīvo , īpāši uzmanību kovidam nepievērš, jo tagad sakarā ar ierobežojumiem labs laiks ir jogai un meditacijai PSRS laikso notika Latvijas izaugsme ar pīķi, maksīmālo dzimstību 80-to gadu beigās. tagad tiešām notiek slēptais genocīds, īpaši n0 2008 gada krīzes un 2014 gada Ukrainas kara sākuma, ar sankcijām un 2019 gada valdības lēmumiem Banku un Kuģu, dzelzceļu, ostu lietās
Kādi 800 tūkstoši pametuši Latviju, labākas dzīves meklējumos
Skorbulis šos procesus ietekmē vēl vairak, tuvākajos gados, jo ārzemēs vismaz lokdaunus labi apmaksā, bet LV atmet grashus un i tos atņemj pēc tam, no citas puses Latvijas daba un lauki, lauksaiminiecība ir labs resurss un laukos pastirpināti pērk mājas, pāriet uz laukiem arī.
|
|