|
Post by zigfrids on Aug 29, 2020 10:11:56 GMT 3
Runāju ar paziņu. Ieteica boikotēt jebkādas vēlēšanas līdz brīdim, kad vai nu valdošie nomainīs velēšanu sistēmu, vai arī pie esošās parādīsies kāds politisks spēks, kurš pildīs solījumus. Viņa nostāja ir diezgan loģiska. Ja neesi piedalījies vēlēšanās, "ievēlēto" pieņemtie likumi tev nav obligāti. Pildīt tos var piespiest vienīgi brutāla vara. Vēl izteica interesantu domu viņš. Ja "ievēlētie" sāks zagt no kopējā katla, maksāt kurā mēs tiekam piespiesti ar varu, tad zagt ir katra teritorijas iedzīvotāja tiesības. Pēc principa: "Ievēl labākos? Tad pārējiem jāņem no labākajiem piemērs." Vienīgais, apzagt nedrīkstot privātos, bet tikai valsts un pašvaldību mantu. Kā PSRS laika noslēguma posmā, kad "nesa" no darba uz mājām, elektrības pieslēgumus nelegālos veidoja, utt. Kā pamatojumu visam minēja to, ka šie "ievēlētie" patiesībā nav vairākuma ievēlēti. Ja pareizi atceros, iepriekšējās Saeimas vēlēšanās piedalījās 53,...% vēlētāju, līdz ar to, teiksim, Jaunā Vienotība patiesībā ir pie varas ar nevis 9,...% vēlētāju mandātu, bet gan ar 53% no 9% jeb 4,7% vēlētāju mandātu. Mazāk nekā katrs divdesmitais par viņiem balsojis. Tas pats attiecas uz pārējo "koalīciju". Varas uzurpatori, kuru pieņemtos likumus nav jāpilda. Tāda, lūk, ir paziņas nostāja. Jautāju, vai viņš zog? Atbildēja, ka to sauc citādi - "Zemas intensitātes partizāņu karš". Kā sapratu, tad ZIPK viņš piedalās.
|
|
|
Post by k on Aug 29, 2020 13:37:30 GMT 3
Tas Zigi ir tas, kā cīnīties pret visādām muļķībām, ko mums uzspiež, vispār dzīvē jādomā ar galvu
|
|
|
Post by jane on Aug 29, 2020 13:53:15 GMT 3
Varētu padomāt, ka tādā veido cīnās un izcīna kaut ko.
|
|
|
Post by k on Aug 29, 2020 15:07:06 GMT 3
Viss no mums pašiem atkarīgs, dzīve ir tagad tāda, kāda ir, mēs varam paši kļūt cilvēciskāki, uzlabot sev apkārt visu... Sistēma ir , bet varam sabotēt sistēmu, nepildīt visus tās noteikumus...
Atceros - biju Lietuvā 2005 gada jūnijā uz jogas pasākumu, pirmo reizi, pēc ilga pārtraukuma, iegāju, aptiekā, tur arī nelaime, zāles uz receptēm, nu neko - paprasīju, iedeva bez receptes...Un tā visur, visās jomās....Ja liela daļa sistēmā iekļautie to sabotē un ir cilvēciski, daudz kas var mainīties
|
|
|
Post by zigfrids on Aug 29, 2020 15:08:15 GMT 3
Es nezinu par izcīnīšanu, es tikai par taisnīgumu domāju. Ja zog, tad zog visi. Citādi jau gandrīz 30 gadus vieni sametas, bet otri piesavinās. Kaut kā nepareizi tas viss. Vai nu pret kolektīvo mantu ar cieņu izturas visi, vai arī otrādi, bet atkal visi.
|
|
|
Post by k on Aug 29, 2020 15:13:08 GMT 3
Cik kur dzirdēts, zagšana, korupcija - aizkavē NWO ieviešanos Tapēc mēs kā tauta, valsts maksajam savā ziņas nodevas, esam spiesti tā dzīvot, jo labāk tā, nekā NWO elektroniskajā konclāģerī - pie uzlabotiem dzīves apstākļiem
|
|
|
Post by jane on Aug 29, 2020 15:13:33 GMT 3
Zigi, Tu nebaidies par zagšanas ligu. Tā nezudīs un pret to grūti cīnīties. Mūsu tautieši, pat ārzemēs dzīvojot, nespēj no tās atbrīvoties.
Kas tas par NWO?
|
|
|
Post by k on Aug 29, 2020 15:24:41 GMT 3
NWO ir New World Order - jeb Jaunā Pasaules Kārtība, ar vergu nometnēm , mikročipiem visiem utml Praktiski - civilizācijas gals, tagad pēdējā fāzē šis process, kovid aizsegā elite straujis visu ievieš, par ko 20 gadus runāja Iļons Masks šauj gaisā 5G satelītus, uz Zemes 5G stacijas + komplektā ar kovidu, un citām izmaiņām
|
|
|
Post by jane on Aug 29, 2020 15:59:29 GMT 3
Ā, skaidrs. Aiks un Bils Geits
|
|
|
Post by zigfrids on Aug 29, 2020 16:01:21 GMT 3
Tā zagšanas liga, kas ir tagad, ir radusies ne jau šolaik. Vnk latvietis neieraudzīja atšķirību, kur beidzas nīstā LPSR un PSRS un kur sākas it kā sava valsts. Kā fenderēja, tā turpina. Vai man nav bail, par to, ko nodarīs zagšanas liga? Man pretjautājums. Kam par to vairāk būtu jāuztraucas, man, kurš nekādā veidā neietilpst šīs valsts un sabiedrības elitē vai tiem, kuri tur ir? Ir un 30 gadus izsaimnieko uz nebēdu.
|
|
|
Post by k on Aug 29, 2020 16:50:53 GMT 3
Z - Rietumu sabiedrība dzīvo uz koloniālisma pamata ne tikai gadu desmitus, bet simtus. Ar demokrātiju - nekāda sakara. jā, Z, pareizi domā, lai savu tautu mazāk ekspluatētu, tad ir jāekspluatē citas tautas, tas no KOB pirmās grāmatas, Razgermetizacija, par revolucijas cēloņiem Krievijā vienmēr atrodami malējie, kurus izmanto, Rietumu gadijumā - trešās pasaules valstis, pēc PSRS sabrukuma - Austrumu bloka naivie cilvēki Z - un kuras bija tās bankas, kuras rokām un kājām savulaik pretojās nolikto atslēgu principam, kamēr pašu mītneszemēs tas vispār vairs apspriežams nebija? un kuras bija tās bankas, kuras visvairāk "pūta" nekustamo īpašumu burbuli pirms 2008. gada? Bankas no LV gadā savāc pus MILJARDU peļņas, un tā peļņa nav "tautsaimniecības" sasniegumi, tā ir augļošana, tiek apzagti citi, caur procentiem
|
|
|
Post by jane on Aug 29, 2020 17:47:34 GMT 3
Nu beidziet muldēt un tēlot pajoļus, ka bankas zog. It kā jūs nezinātu, kas ir zagšana. Ja Zigis un Kundalis nāk pie manis aizņemties 100 eiro katrs, un es varu viņiem aizdot, bet skaidri un gaiši pasaku, ka atpakaļ būs jāatdod 200 eiro, pie tam vēl noslēdzam līgumu ar visiem parakstiem, nu, kur tur zagšana? Jā neesmu es kristālšķīsts cilvēks un nav man sirds kā dimanta oliņa, izmantoju, ka šiem to naudu briesmīgi vajag un viņi ir iedzīti stūrī, tikai es varu palīdzēt un gūstu no tā labumu. Bet.. ar varu spiedusi aizņemties viņiem neesmu un ar varu naudu atņēmusi arī neesmu..
Nu, lūk, un ir otra puse, ir tādi, kas aizņemas no cilvēka un tikpat, cik aizņēmušies, tikpat arī atdod.. pēc 10 gadiem..piemēram, 100 latus.. Kāda vērtība pēc 10 gadiem bija 100 latiem?
Tā rīkojās mani naivie vecāki.. regulāri aizdeva saviem radiem.. un ne jau pa simtam, tūkstošus ir aizdevuši, tagad pēdējo, ko zinu, kādi 10 gadi pagājuši, man liekas, neko tā arī nav atdevuši, zinu, ka tikai vienu tūkstoti atdeva.. Banka toties nodrošinās.. un nodrošinās stipri ar uzviju..
|
|
|
Post by zigfrids on Aug 29, 2020 21:55:55 GMT 3
Ir informācija, ka banka aizdod naudu, kuras tai nemaz nav. Ļoti pamācoši par to, kā strādā banku sistēma un kāpēc, neko nezaudējot, ir iespējams tādu LV ekonomiski izvarot ārvalstu baņķieriem. Pie viena lieliski, drusku plašāk padomājot, izskaidro to, kāpēc rodas inflācija, un ka runas par it kā cēloni cikliskās ekonomikas svārstībās ir pilnīgas muļķības. Pie viena labi izskaidro to (atkal - padomājot plašāk), kāpēc mūsdienu kapitālisms dolāra un citu valūtu vērtības uzturēšanai normā rada nepieciešamību izlaupīt citu valstu resursus un to, ko ASV patiesībā meklēja Irākā, Afganistānā, Lībijā, Mali un Sīrijā, teroristus vai resursus sava dolāra uzturēšanai pie dzīvības? Inflāciju rada naudas masas palielināšanās apgrozībā, pateicoties bankām dotajām tiesībām to (naudu) vienkārši uzzīmēt. Rodas skaidrība, kāpēc, bankām nogrimstot, savus uzkrājumus no tām dabūt atpakaļ ir neiespējami:
No visas sirds iesaku noskatīties.
|
|
|
Post by jane on Aug 29, 2020 22:10:24 GMT 3
Zigi, šādi tak nestrādā skandināvu bankas. Tā ir krievu (un līdzīgu valstu) metode.. par to neesošās naudas aizdošanu (Latvijas Krājbanka utt.). Bankas nav labdarības iestādes un bankām nav sirds, ja to vēl nesaprata līdz 2008. gada krīzei, tad tagad jau nu būtu jābūt skaidram. Austrumnieku fantāzijās neklausos, cilvēka faktors tāpat nostrādā..
|
|
|
Post by zigfrids on Aug 29, 2020 22:40:10 GMT 3
Tā filma ir par to, kādi likumi attiecas uz banku darbību visur rietumos. T.i., runa ir par to juridisko vidi, kuru ir sev izcīnījis baņķieru lobijs pirms vairāk nekā 100 gadiem. Un filma nav "austrumu". Krieviski ir tikai tulkojums, oriģinālā tā ir angliski. Un tai skaitā skandināvu bankas strādā tieši šādi.
P.s. Kāpēc tads nosaukums? Tāpēc, ka, ja visas bankas kādā dienā piedzītu visus parādus, naudas apgrozībā vnk nepaliktu, visa nauda atrastos banku rīcībā un ne man, ne kādam citam tās vienkārši nebūtu. No vārda "pavisam ne centa". Tieši tas ir veida, kā banku sistēma izraisa ekonomikas krīzes. Līdz 2008. gadam dāsni apmierināja jebkuru kredīta pieteikumu, ierakstot tikai cipariņus kontu izdrukās, pagaidīja, kamēr ļautiņi kļūst no viņiem 100% atkarīgi un ... pārstāja laist naudu no savām rokām apgrozībā. Kā sekas - simtiem un tūkstošiem dzīvokļu un māju banku bilancēs kā par sīknaudu iegūti aktīvi no tiem, kuriem šodien ne mājas, ne kā, bet jāturpina maksāt par to, kas tev jau sen nepieder un ir pārdots citam. Jā, zagšana tā nav, tas saucas kādā citā vārdā.
|
|
|
Post by jane on Aug 29, 2020 23:23:04 GMT 3
Tava izvēle piedalīties šajā banku sistēmā vai nē. Nekā jauna jau tur nav. Ir tikai divi varianti - vai nu dzīvo no tā, ko nopelni, vai aizņemies un tērë un patērē to, kas vēl nav nopelnīts. Tā kā, cik garš, tik plats. Tāpat kā bankas drusku no gaisa pilīm dzīvo, tāpat arī banku patērētājs tos ziepju burbuļus pūš.. un tad brīnās, ka burbulis pārsprādzis..
|
|
|
Post by zigfrids on Aug 30, 2020 0:16:32 GMT 3
Nav tik vienkārši un viennozīmīgi. Uz bankām neattiecas vairāki likumi, kuri ir kā granītā kalti attiecībā uz pārējo ekonomiku un uzņēmējdarbību. Piemēram, kāpēc es kā uzņēmējs nedrīkstu pēc vajadzības "uzzīmēt" naudu? Viņi taču var! Pie tam, iepriekšminētajam ir negatīva iedarbība uz pārējo sabiedrību.
|
|
|
Post by zigfrids on Sept 24, 2020 16:12:45 GMT 3
Tagad paturpināsim par attieksmi pret varu.
Vakar jau tumsiņā braucu uz mājām, pirms tam ieskrienot dažās vietās nokārtot sīkas darīšanas, iebraucu Kalngalē, un ko es redzu? Aiz zīmes, kura norāda, ka sākas apdzīvota vieta, kādus 100 m uz priekšu zālītē pie viena sānceļa stāv pārvietojamais fotoradars. Tam priekšā it kā kādu auto gaidīdams atbraucam stāv cilvēks, pie tam stāv tā, ka minētā iekārta automašīnas uz ceļa "neredz", t.i., valsts budžetam plānotās un kārotās soda naudas konkrētajā brīdī iet secen, pateicoties pilsoņa pilsoniskajai akcijai. It ka naivi, bet, ceru, tas ir tiaki sākums. Iepriecina tas, ka viens cilvēks no runām soc. tīklos un kurnēšanas virtuvē ir pārgājis pie darbiem. Kaut nelieliem darbiem pagaidām, bet tomēr (un tas ir būtiski) - pie rīcības.
|
|
|
Post by jane on Sept 24, 2020 16:37:00 GMT 3
Es gan esmu ļoti par fotoradariem.. sevišķi Rīgā. Ārpus Rīgas tiem vajadzētu stāvēt tiešām bīstamās vietās.. lai visus tos vājprātīgos redz. Arī pie skolām un gājēju pārejām vajadzētu. Par nepiebremzēšanu pie skolas gājēju pārejas vajadzētu milzīgus sodus.
|
|
|
Post by zigfrids on Sept 24, 2020 16:46:47 GMT 3
Jau daudzas reizes ir dažādās vietās runāts un pierādīts, ka LV pirmajā vietā NAV satiksmes drošība, bet gan ... soda naudas, tāpēc attieksme ir un būs atbilstoša.
|
|
|
Post by jane on Sept 24, 2020 16:46:52 GMT 3
Jā, un tā cilvēka rīcību vērtēju kā ļauno darbu, ne labo..
|
|
|
Post by zigfrids on Sept 24, 2020 17:00:46 GMT 3
Es šādu rīcību atbalstu.
|
|
|
Post by zigfrids on Jan 23, 2021 13:10:14 GMT 3
Par pēcpusi - šeit. Noskatījos K. reportāžu no pustukšā TC "Alfa", un pārdomas radās arī man. Runāju par fragmentu, kurā K. runā par pēcpusi un par to, ka vara pilnībā neinteresējas par ekonomiku un saviem iedzīvotājiem, bet tikai cer uz Eiropas naudām, kuras varēs sadalīt … kā allaž, - sev un sev pietuvinātajiem.
Man radās tāda doma. Kādas ir tālākas rīcības izvēles uzņēmējam, kuram radušās nopietnas un grūti novēršamas problēmas uzņēmumā, piemēram, VID uzlicis palielu naudassodu?
1. Pacietīgi strādāt, lai, zobus sakodis, soda naudu samaksātu.
un … uzmanību! ...
2. Strauji atmest visam ar roku, izgrābt ātri no firmas visu, kas vēl palicis, nobēdzināt drošā vietā, kur kreditori netiek klāt un … kādu laiku dzīvot bez bēdu. Uz visām kreditoru un valsts iestāžu pretenzijām atbildēt vienādi: "Ejiet jūs d@#$%, es neko nezinu, lieciet mani mierā."
Lūk, pievērsiet uzmanību punktam Nr. 2. Vai tieši tā šobrīd nerīkojas LV esošā vara (izgrābj no valsts vēl pēdējo, kas palicis), lai jau pēc neilga laika no kādas Itālijas vai Spānijas uz palīgā saucieniem no LV (nepanesams ārējais parāds, noplicināta zeme, iznīcināta tautsaimniecība), atbildētu ar pēdiņās redzamo tekstu, patīkami apzinoties, ka uz konta kādā bankā atlikums nodrošina pārticīgu dzīvi visu atlikušo dzīvi? Vai ir pienācis brīdis, kad "gals jau ir tuvu"? Pirms brīža bija ziņa vienā krievu vietnē, ka Āboltiņa pārdod savu māju Hospitāļu ielas rajonā. Kur viņa LV dzīvos? Viņai ir vēl šeit īpašumi? Vai tas ir galīgās ardievas dievzemītei? Ja ardievas, tad … kāpēc viņa tā dara? Ja ardievas, tas tikai apstiprina augstāk uzrakstīto. Viņi baudīs sauli Vidusjūras krastos, kamēr mēs šeit ēdīsim s@dus ēdamkarotēm no rīta līdz vakaram. Varbūt tomēr vajadzētu procesus šobrīd paātrināt, lai pēc tam posts nav tik liels? Varbūt tomēr vajadzētu iet talkā Ciekuram, Klimovičam, Reimo un Jeremejevam, nevis peldēties savā pseidopatriotisma bezdarbībā, vicinot karogus, staigājot pastalās un nedomājot par nākotni pilnīgi nemaz?
Ja tā, tad pēc iespējas
|
|