|
Post by jane on Dec 17, 2020 10:52:58 GMT 3
LV totalitārās varas terors pret neērtu viedokļu paudējiem ir sācies. Pilnā apjomā. Runa ir par Jeremejevu, Kornatovsku un "Memory water". LV vara beidzot ir nonākusi līdz tam, kad ir spiesta atklāt savu īsto seju, bet tie cilvēki dara labu darbu ... … par spīti represijām PSRS laiku garā ver līdzcilvēkiem acis vaļā uz notiekošo. Lai es pie šādas varas atļautos jebkādas patriotisma izpausmes vai ko tādu sīčiem mācītu darīt? Tie cilvēki šodien Krastmalā ir simtiem reižu lielāki patrioti par karogu Raivjiem un lāpu dzintariem. Krievs Jeremejevs, izrādās, ir lielāks patriots par ...Ban Edit … labi apmaksāto Mūrnieci Saeimas prezidijā, jo … vēlot klabu savai zemei un tautai (esot patriotam, nevis pseidopatriotam), var vēlēties vienīgi esošās varas ātrāku patriekšanu ar pēc iespējas sūdaināku koku. : Kautrējos jautāt, trīceklīši Kariņš un Levits (esot tikuši uzaicināti) Krastmalā šodien tā arī neieradās? … Lai gan … ko es ja Un kādu izrādi Tu mums, Zigi, rādīsi? Tev jau nebūs laika ne scenārijus rakstīt, ne režisēt. Tev tak plantācijas.. Arlabunakti! Ar labu spēku un darbiem! Jūs pašas sapratīsiet, kad sāksies. Tu mums draudi? Jau sen ir sācies, Zigi, pašlaik kulminācija Drīz būs atrisinājums un nobeigums Izgulies labi, Zigi. Rīt atkal plantācijas.. Tā, Zigis iesprūdis plantācijās, ka nemaz neienāks.. Kad ienāks, tad gan jau spļaudīsies par ierobežojumiem.. un būs gatavs mesties uz nārām blakus Jeremejevam Jā, nepārskatījies. Jermejevs un citi ir lielāki patrioti par daudziem kreklu plēsējiem. Oficiālā patriotisma un nacionālisma uzdevums šajā iekartā ir cits - piesegt lielāku nodokļu un nodevu ieviešanu, pilsoņu bŗīvību ierobežošanu un līdzīgi. … un LV šajā ziņā nav nekas atšķirīgs no citu Pasaules vietu situācijām. "Mēs palielinām nodokļus, jo krievi nāk!" Jā, Zigi, piemini krievus.. ka Tev Sputņik vakcīnu pakaļā neiešauj Lai dies nedo Tev kovidlaikā tajâ krajā dzīvot.. Un atgādini, kam Jeremejevs patriots? Vai ko viņš patriotizē? Es nedaredzu.. savu tēvzemi arī ne.. par šitādiem gājieniem ar marinočkām no Pūtjina arī jamam bùtu vāks.. Ko viņš patriotizē? Bezsmadzeņu lumpeņus vāc, kas varētu būt viņa vēlētāji? Zigi, nodokļus var vispār nemaksāt, tikai tad neņaudēt arī krīzes situācijās.. ne tikai kovidlaikā.. neņaudēt pēc pabalstiem un atbalstiem. www.delfi.lv/news/national/politics/latvija-registreti-1023-jauni-covid-19-gadijumi-25-saslimusie-mirusi.d?id=52761465 katastrofa, bet valdība čakarējas ar lokdaunu Ir tālredzīgi cilvēki un ir tuvredzīgi cilvēki, Jeremejeva un pārējo sakarā - viena no pamatatšķirībām. Sīki un gari neskaidrošu - neesmu pārliecināts, vai ir vērts. Nav vērts, Zigi. Neblamējies.. Tiešām nav vērts. Pieredze saka priekšā, ka tik un tā nesapratīs. Tagad ir jāgaida. Ceļu policijas valstī jau vairs nav, noteikti kas cits vēl arī ir jau nomiris, tik' uzreiz iedomāties nevaru. Ir skaidrs, ka process turpināsies. Kas atmirs nākamais? Un viss kāpēc? NAV NAUDAS! Bet tā ir labi, nav tā CP vajadzīga. Ne ar daudz vairāk par naudas iekasēšanu viņi tāpat nenodarbojās. Turpinu vērot. Kad paliks pavisam slikti, iespējams, pat patriotiem sāk pielēkt, lai gan ... pārliecības nav.. Es drusku padomāju un pārdomāju. Tomēr nevajag neko šeit mainīt. Jo vairāk vadošos amatos ir pietuvināto nejēgu vai citādu lielāko kretīnu, jo vieglāka un brīvāka dzīve tādiem kā man. Zigi, mūžam atcerēšos, ka kovidlaikā Tu kļuvi neadekvāts Cerams, ka ļaunu neko nedari, tikai vēro.. Tātad krīzēs Tu esi nesakarīgs..labi, labi..
|
|
|
Post by jane on Dec 18, 2020 1:46:38 GMT 3
Zigim. Ļoti labs raksts. Te vispār par viltus ziņām, par tiem, kas Latvijā tās izplata. Izkopēju par Jeremejevu. Lai gan sākotnēji varēja šķist, ka lielākie dezinformatori ir vienoti, īsi pirms 12. decembrī plānotās ļaužu pulcēšanās 11. novembra krastmalā iezīmējās domstarpības starp iepriekš uzskaitītajiem interneta aktīvistiem un "Tautas varas fronti", kuras zināmākais pārstāvis ir Valentīns Jeremejevs. 12. decembrī piketu 11. novembra krastmalā, iepriekš neapspriežoties ar organizācijas pārstāvjiem, oficiāli pieteica VAK. Taču, kā liecina aktivitātes sociālajos tīklos, galvenie aktīvisti ir Pļaviņa, Jencīša un Ciekura sekotāji. Tikmēr nodibinājums "Tautas varas fronte" norobežojās no aicinājuma pulcēties 12. decembrī. Viņi aicina uz "tautas sapulci" 20. decembrī, "kuras mērķis ir tautas informēšana par valstsfašismu un Covidiktatūru". "Tautas varas fronte" pārmet 12. decembra pasākuma organizatoriem saistību ar opozīcijas partijām. Savukārt Gobzems Jeremejevu nodēvējis par "fake opozicionāru, kura uzdevums ir marginalizēt opozīcijas centienus". Tikmēr "Telegram" kanālā "Brīvo cilvēku padome" Jeremejevam tiek pārmests tas, ka SIA "Organic Retail", kuras valdes loceklis ir Jeremejevs un vienīgā īpašniece – Kristīne Jeremejeva, savā interneta veikalā pārdod daudzkārt lietojamās sejas maskas. Vārdi nesakrīt ar darbiem, pārmeta aktīvistu sekotāji. Tomēr, par spīti savstarpējām nesaskaņām, ar "Tautas varas frontes" radīto saturu dalās arī pārējie interneta aktīvisti – Covid-19 apšaubītāji. Piemēram, Jeremejeva intervija ar Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) stacionāra "Gaiļezers" ārsta palīdzi, feldšeri Marinu, kuras ierakstītais audio iepriekš pārņēma dažādus sociālos tīklus, nokļuva gan Pļaviņa "mainampasauli.news", gan Ciekura "brivibasplatforma.lv", tāpat par feldšeres stāstu savus sekotājus informēja mācītājs Jencītis. Feldšere intervijā ar "Tautas varas frontes" pārstāvi piesauca teju visas populārākās sazvērestības teorijas saistībā ar Covid-19: vīruss ir izdomāts, statistika par inficētajiem radīta mākslīgi, ar Covid-19 pacientiem tiek eksperimentēts un, ja personai kā nāves iemeslu "pieraksta" Covid-19, tad tiek saņemts pabalsts. Savukārt iepriekš nopludinātajā audio ierakstā Marina klausītājus maldina, ka Ķīpsalā jau top Covid-19 pacientu slimnīca un Covid-19 vakcīnas būs nāvējošas. RAKUS pilnībā norobežojās no abos ierakstos izskanējušajiem apgalvojumiem, "kuros tiek izplatīta nepatiesa un melīga informācija par Covid-19 pacientu ārstēšanu un mediķu darbu". Video, kā skaidroja Jeremejevs, no sociālajiem tīkliem tika izdzēsts. Savukārt slimnīca vērsās policijā ar lūgumu izvērtēt Marinas sacīto. Neilgi pēc tam gan Jeremejevs, gan Marina tika aizturēti. Jānorāda, ka Jeremejevs atšķirībā no saviem līdzgaitniekiem par Covid-19 dezinformē, izmantojot identificējamas personas, kuras vēl piedevām pārstāv veselības aprūpes sistēmu. Marina nav vienīgā "Gaiļezera" pārstāve, kuru iztaujāja interneta aktīvists Jeremejevs. Bez Marinas Jeremejevs intervēja arī RAKUS medmāsu Artu. www.delfi.lv/infodemija-2020/serga-bez-vakcinas-dezinformacija-par-covid-19-latvija.d?id=52759409
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 18, 2020 20:07:21 GMT 3
Un? Jane man kārtējo reizi piedāvā uz vārda ticēt tiem, kuri jau gandrīz 30 gadus ir melojuši un izsaimniekojuši? Nosaucot kādu par "fake" vai "viltus ziņu izplatītiāju"? Par tik dumju es sevi neuzskatu. Viņķelēm lai turpina ticēt tie, kuriem zivs atmiņa. Situācija precīzi kā pēc kara. Toreiz un tagad "mežabrāļi", "nacionālie partizāni", "nacionālās pretestības kustības biedri" varas kontrolētajā presē un propagandā tika dēvēti par bandītiem. Jane man piedāvā ticēt varas versijai, t.i., arī mežabrāļus par bandītiem saukt.
|
|
|
Post by jane on Dec 18, 2020 21:46:47 GMT 3
Ok, tici uz vārda Marinočkai un tam, kurš ķurķī sēž un vāc ziedojumus drošības naudu 50000. Vari piemest kādu kapeiku. Neizliecies jau nu par muļķi, ka nesaproti, kāds bija viņa mērķis. Marinočka tagad mazgās rokas nevainībā un gan jau figurēs tiesā kā lieciniece. Un domā plašāk, Tu taču to proti . Jau pavasarī visas šīs sazvērestības teorijas tika izplatītas pasaulē, tad tās aktuālas bija citās valstīs, tagad pie mums..visi ārsti uzpirkti, virusologi utt., pasaules elite, reptiloīdi utt.. Tavs Pūtjins ar tam nespēj stāties pretī, batjka tāpat.. kaut gan nedemokrātiskās valstīs vieglāk, kā prakse rāda Un kam Tev kas jāpierāda? Noziegums tika nofilmēts, un paši ielika sociālos tīklos.. liecība acīmredzama. Nevar pateikt - a es tā nemaz neteicu, tā nemaz nebija domāts.. Viss ir melns uz balta..
|
|
|
Post by jane on Dec 18, 2020 21:51:48 GMT 3
Un tā ir demokrātijas blakne. Brīvība, tā teikt. Varu teikt visu, bet ne apmelot un apsūdzēt tīšā slepkavībā konkrētus cilvēkus, tika nosaukta konkrēta slimnīca, tātad konkrēti cilvēki. Čalis savā visatļautībā šo nebija aprēķinājis laikam..
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 18, 2020 23:15:35 GMT 3
Demokrātija būtu tad, ja kaut viens, kaut daži no tiesībsargājošo iestāžu darbiniekiem pieceltu savu pakaļu un vismaz kaut ko izmeklētu. LV tā nenotiek. Pakaļas ka bija krēslos, tā paliks. Un tādas pašas pakaļas dala pa labi un pa kreisi birkas "viltus ziņa", "apmelošana", "neslavas celšana", utt. Pamatojums gan "viltus ziņām", gan birku karinātājiem ar vienādu spēku. Vienīgā atšķirība - vienai pusei ir tas, kā nav otrai - valsts administratīvai resurss aiz muguras. Demokrātija, ibio! Tiesiska valsts! Tāds KNAB jau no sākta gala valdošo pasūtījumus attiecībā uz politiskajiem oponentiem pildīja. Tagad, kad Lapsa sāk vētīt Vienotības ziedotājus, kārtējo reizi izliekas par kurliem, akliem un tizliem. Būtu saskaņai tādi ziedojumi un ziedotāji, - momentā būtu klāt ar visu likuma varu. banānu republika un nekas vairāk.
|
|
|
Post by jane on Dec 18, 2020 23:49:33 GMT 3
Kā tad, Zigi, Tu nu nesaproti, kas dezinformācija, viltus ziņa.. Tev vēl speciālas norādes, birkas vajag.. Netēlo nu naivuli.
|
|
|
Post by jane on Dec 19, 2020 0:20:32 GMT 3
Un nedemagoģē atkal, nestāsti man par demokrātiju un KNAB, neviens Tev to neprasīja. Prasīju Tev, kurā vietā Jeremejevs ir patriots.
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 19, 2020 2:17:14 GMT 3
Kategoriski nepiekrītu tiem kas saka ka LV valdībā un Seimā sēžot vieni idioti, ''covidšova'' klauni utt. Nē, domāju ka vairums tur ir cilvēciņi ar labu izglītību kuri skaidri zina ko dara un kāpēc. Viss norāda ka darbības tiek veiktas, pēc kāda iepriekš saskaņota stratēģiska plāna. ''Covida'' aizsegā tiek mērķtiecīgi un sistemātiski iznīcināta Latvijas ekonomika , sports ,kultūra un izglītība. Tiek mainīta Likumdošana, revidēta LV Satversme, degradēti jēdzieni par ģimeni un starp dzimumu attiecībām. Latvijai un Latviešiem tiek atņemtas jebkādas, kaut iluzoras cerības un nākotni. Nē, šie homosexuālisti un viņu draugi, noteikti nav nekādi klauni, TIE IR MŪSU BENDES.! Un viņu galvenais balsts Latviešu sabiedrībā ir ''pozitīvi domājošais mietpilsonis''. Kurš ir tolerants un likum-paklausīgs. Jo kā māca ''modernā psiholoģija'' -veselīga personība māk pielāgoties un pieņem realitāti.! Šie mietpilsoņi nesaprot, vai nevēlas sevi apgrūtināt ar saprašanu, ka šodien viņš samierinās ar uzpurni. Viņš samierinās ar to ka viņam liedz normāli elpot.! Un viņš noteikti būs pārsteigts kad rīt pamodīsies cietumā, piekalts pie ķēdes.! Un tas noteikti tā būs ,jo viņš cer ka ''covids'' pāries un viss būs vairāk vai mazāk kā agrāk. BET TĀ NOTEIKTI NEBŪS.! ''JAUNĀ PASAULE'' AR SAVU KĀRTĪBU IENĀK LATVIJĀ.!
Lūgtum! Tikai ne es to rakstīju, bet K. Te arī ir atšķirība starp Jeremejevu un, piemēram, Tevi. Es ceru, man Tev nav jāskaidro, kurš no jums diviem ir ''pozitīvi domājošais mietpilsonis''. Jeremejevs nostājas iedzīvotāju pusē, kamēr tādi kā Tu tā pretīgā režīma pusē, kurš rada problēmas.
|
|
|
Post by jane on Dec 19, 2020 3:02:41 GMT 3
Es uzreiz to sapratu, ka ne Tu to rakstīji. Tik stulbs Tu nevari būt.
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 19, 2020 4:20:27 GMT 3
Paldies par labajiem vārdiem, tomēr es atturēšos no iespējas "celt" sevi, noniecinot K. (konkrētajā gadījumā). Man nav tādas nepieciešamības, jo savu vērtību man šķiet, es zinu. Tai tekstā nekā stulba es neredzu. Jā, galējību cienītājiem ir vai nu "sēdiet alās, citādi mirsiet no covid. Visi." vai arī "covid neeksistē". Labi, es varu pieņemt, ka eksistē, lai gan TIKAI tagad manu draugu un paziņu vidū ir parādījies pirmais gadījums. Kaut kā jocīgi tas. Ja tik ļoti lipīgs un bīstams, vajadzēja taču tam notikt ātrāk. Ir aizdomas, kurām neredzu pretī neko, kas tās apgāztu, ka zem covid mērces mums atņems ļoti daudz ko. Kas attiecas, piemēram, uz Tevi, es gribēšu redzēt, kādu dziesmu dziedāsi, ja vienudien' Tev paziņos, ka mācības parastajās mikrorajonu skolās arī turpmāk notiks attālināti, kam pateicoties, visā LV ir vajadzīgas vairs nevis X, bet gan 10 reizes mazāk anglenes skolotāju. Tā ir reāla perspektīva, jo kāpēc gan valdošajiem palaist garām tādas iespējas ietaupīt? Un vari man nestāstīt, ka viņus interesē izglītības līmenis LV. darbi rāda, ka vai nu impotenti visi kā viens bijuši vai arī tas neinteresē … pēc loģiska principa: "Apkopējiem Rietumeiropas viesnīcās integrāļus mācīt ir izšķērdība". Īsumā, šobrīd jebkurā brīdī var sākties uzbrukums pilsoņu pamattiesībām un brīvībām.
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 19, 2020 13:30:59 GMT 3
Piemēram, Jeremejeva intervija ar Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) stacionāra "Gaiļezers" ārsta palīdzi, feldšeri Marinu, kuras ierakstītais audio iepriekš pārņēma dažādus sociālos tīklus, nokļuva gan Pļaviņa "mainampasauli.news", gan Ciekura "brivibasplatforma.lv", tāpat par feldšeres stāstu savus sekotājus informēja mācītājs Jencītis.
Feldšere intervijā ar "Tautas varas frontes" pārstāvi piesauca teju visas populārākās sazvērestības teorijas saistībā ar Covid-19: vīruss ir izdomāts, statistika par inficētajiem radīta mākslīgi, ar Covid-19 pacientiem tiek eksperimentēts un, ja personai kā nāves iemeslu "pieraksta" Covid-19, tad tiek saņemts pabalsts. Savukārt iepriekš nopludinātajā audio ierakstā Marina klausītājus maldina, ka Ķīpsalā jau top Covid-19 pacientu slimnīca un Covid-19 vakcīnas būs nāvējošas.
Un tagad atsaucam atmiņā RD nanoūdens "afēru"! Pēc "informācijas" publiskošanas Rīgas satiksmes darbiniece atzinās, ka esot samelojusi, jo žurnālisti (ja nemaldos, tā bija Jaunalksne un Co) viņu esot iebiedējuši ar darba zaudēšanu un vēl nez' ko, pateicoties kam, viņa ir sniegusi tādas ziņas, kuras neatbilst patiesībai. Te man ir likumsakarīgs jautājums, kāpēc Jaunalksne kopā ar saviem šakālīšiem ne stundu nav "sēdējusi" un mēģinājusi sakasīt 50000 drošības naudai? Un otrs jautājums … kā skan pēc šī visa jēdziena "viltus ziņa" definīcija? Man atbilde ir. Īsumā. Par demokrātiju, tiesiskumu, "Viens likums, viena taisnība visiem" un pilsonisku sabiedrību šajā valstī var gvelzt tikai nejēgas. Tieši tikpat labi PSRS laikā bija tādi, kuri ticēja Partijas un tautas vienotībai, komunisma ideāliem un Gaišajai nākotnei bezšķiru sabiedrībā. Ka redzams, turpat vien esam. Pretīgs un antidemokrātisks režīms tieši tāpēc ir pretīgs un antidemokrātisks, ka tā bļodlaižas var nesodīti atļauties darīt, kas vien ienāk prātā, zinot to, ka visas "demokrātiskās" valsts iestādes izliksies attiecībā uz viņām kurlas, aklas un tizlas (SAB Maizītis, būdams vēl ģenerālprokurors, var cilpot uz vienas valsts vēstniecību un izpaust ziņas, par kuru izpaušanu LV krimināllikumā ir paredzēta kriminālatbildība, Vienotības Kampars var vilkt no tumbočkas ārā tūkstošus, … oi, saraksts varētu iznākt garu garais), kamēr … pamēģini tikai ko tādu, parastais cilvēk! Presēšanai pieslēgsies policija, PTAC, PVD, VID un visa varas smagā artilērija, kuru vien varēs konkrētajā gadījumā "pievilkt". Un kas šajā gadījumā ir visnožēlojamākais, par šādu valsti fano patrioti, tomēr te laikam darbojas senais princips "Kā maizi ēd, tā dziesmu dzied."
|
|
|
Post by jane on Dec 19, 2020 13:52:11 GMT 3
Tie nav K vārdi, tas kārtējais kopējums no interneta. Un pēc teorijas - viens teikums patiesības, pârējais apvīts ar mītiem. Kârtējā demagoğija. Arī no Tavas puses, un Tu to ļoti labi apzinies, šādā veidā var ampelēties bezgalīgi.. Tā Tu te ņemies virpinot visu kopā.. Bet sausais atlikums ir viens -Jeremejevs ir noziedznieks. Kara laikâ tādus izdzimteņus vienkārši nošautu..
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 19, 2020 14:09:32 GMT 3
Tie nav K vārdi, tas kārtējais kopējums no interneta. Un pēc teorijas - viens teikums patiesības, pârējais apvīts ar mītiem. Kârtējā demagoğija. Arī no Tavas puses, un Tu to ļoti labi apzinies, šādā veidā var ampelēties bezgalīgi.. Tā Tu te ņemies virpinot visu kopā.. Bet sausais atlikums ir viens -Jeremejevs ir noziedznieks. Kara laikâ tādus izdzimteņus vienkārši nošautu.. Runa ir ne tikai par to. Noziedznieks ir (ja ir) ne tikai Jeremejevs, bet, iespējams, arī Kampars, bet to nevar noteikt mūsu "bezkompromisa tiesiskuma" apstākļos. Ja par LV tiesībsargāšanas iestādēm, tad, ņemot vērā dubultstandartus, piesegšanas un pārējās "ikdienišķās" "lieliskās" parādības to darbā, LV tiesībsargājošo institūciju spriedumi jautājumos par to, kurš ir un kurš nav noziedznieks, no manas puses VAIRS netiek uztvertas un uzskatītas par ARGUMENTU. Tikpat labi Jeremejevs var būt kaut kas līdzīgs G. Astram. Netaisnīgi presēts disidents. Par varu man tā kā 30 gados skaidrība ir tās rokām radīta, bet par Jeremejevu, Gobzemu un citiem man skaidrības vēl nav, tāpēc … ja par Viņķelēm man ir skaidrs, ka ticēt nevar nevienam vārdam, tad par marinočkām un jeremejeviem … labprāt uzklausītu, bet … meļi cilvēkiem ir aizbāzuši mutes un vēl naudu pieprasa. Ir tikai cilvēcīgi normāli to uzskatīt par ierobežošanu un netaisnību. Kāpēc vieni var melot gadiem, bet Marinočkai tas (ja, protams, ir melojusi) ir liegts? Kāpēc viņai atņem brīvību par nodarījumu, par kuru citiem ir ne vairāk kā "polītiskā atbildība"? P.s. Tev, ja tiešām uzskati sevi par patrioti, es varētu pateikt vēl šo un to. Valsts (jebkuras) noriets sākas tad, kad pazūd taisnīgums. LV pagaidām tāds vēl nav redzēts, tāpēc … esi patriote? Vēli šai valstij labu nākotni? Ar piebalsošanu, karogiem un lāpām nepietiks.
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 1:29:49 GMT 3
Es, Zigi, tālāk nemaz nelasu Tavu tukšo grabēšanu.. tiku līdz uzvārdam Kampars.. nekādus Kamparus neredzu aicinām uz bīstamām un riskantām darbībām šajā grūtajā un sarežģītajā laikā valstī un visā pasaulē.
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 1:55:20 GMT 3
Viens ārsts no Covid-19 vīrusa izraisītām sekām ir miris, vēl vairāki smagā stāvoklī atrodas slimnīcā. Tāda šobrīd ir arī Latvijas realitāte, vēsta Latvijas Televīzija. Ārsti, kuri cīnās par katra pacienta dzīvību, piekrīt, ka tad, kad slimnīcā ieved kolēģi – mediķi, ir īpaši smagi. Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) Sepses klīnikas vadītājs Oļegs Šuba rāda, kādas mediķes plaušas un to, kādas izmaiņas tajās notikušas. Mediķe slimnīcā nonākusi decembra sākumā. Patlaban viņa guļ vienā no desmit intensīvās terapijas gultām, ārstiem turpinot cīņu par viņas dzīvību. Sešu dienu laikā pacientes plaušas krasi zaudēja spēju uzņemt skābekli. “Tas ir kovids, tīrs kovids, vairs nekā,” teica Šuba. Cits ārsts pēc pārslimota Covid-19 ir miris. Kā vēsta LTV, viņam bija arī vairākas citas smagas saslimšanas. Stradiņa slimnīcas valdes priekšsēdētājs Rinalds Muciņš pastāstīja, ka karantīnas nodaļās starp pacientiem ir arī pašu darbinieki. “Mēs esam spiesti aprūpēt arī savus kolēģus, kas ir saslimuši ar kovidu,” paskaidroja Muciņš. Aizsarglīdzekļu netrūkstot un regulāri tiek papildināti to krājumi, taču pašu mediķu spēki izsīkst. Ārstu izdegšanu veicina arī uzskats, ka Covid-19 vispār nav, un tas ir mediju izgudrots. “Mums tiešām nav laika nodarboties ar visiem tiem feikiem, kas izplatās sabiedrībā,” uzsvēra Šuba. www.la.lv/covid-19-smagi-skar-ari-medikus
|
|
|
Post by k on Dec 20, 2020 9:40:57 GMT 3
jane: Kundalim laikam sabiedriskā dzīve tik aktīva, ka laikā nav te ienākt. 9 hours agox zigfrids: Varbūt ar sirdspuķīti no ASV šuri muri visu mums paredzēto laiku atņem. 8 hours agox jane: Tā no ASV izrādījās Nigērijas princis Bet tak vakar vai kad tur bildināja vienu dāmu, bet tā esot guru 8 hours agox k: es bij #VALKA19
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 20, 2020 12:53:36 GMT 3
Es, Zigi, tālāk nemaz nelasu Tavu tukšo grabēšanu.. tiku līdz uzvārdam Kampars.. nekādus Kamparus neredzu aicinām uz bīstamām un riskantām darbībām šajā grūtajā un sarežģītajā laikā valstī un visā pasaulē. Tipiski šodienas LV patriotiem. Tikko sāc uzskatāmi parādīt, ka viņu "patriotisma" izpratne ved pie pašu loloto vērtību iznīcības, tā momentā pakaļa ir gaisā, bet galva - labi dziļi smiltīs. Ar domu, ka, ja es neredzu, nekā tāda nav, bet procesi tāpēc neapstājas.
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 12:57:45 GMT 3
Zigi, tas esi Tu, kas te izliekas, ka neredz, un demagoģē. Paskaties uz tēmas virsrakstu un izlasi, ko es esmu ielikusi. Un turpini vien slavēt morālus kropļus.
Tev neviens neprasa par kampariem, runā par tēmu un šodienu. Ak ,jā, jau pateici.. un savu greizo seju parādīji.. vairāk arī nav, ko Tev teikt, kā tikai griezt uz riņķi savu tukšo demagoģiju.
Kundalis ir slims ar galvu, bet, kas Tev kaiš?
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 13:08:48 GMT 3
Vēlreiz:
Ārstu izdegšanu veicina arī uzskats, ka Covid-19 vispār nav, un tas ir mediju izgudrots.
“Mums tiešām nav laika nodarboties ar visiem tiem feikiem, kas izplatās sabiedrībā,” uzsvēra Šuba.
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 20, 2020 13:12:05 GMT 3
Ja jau par kampariem, tad tādi var izraisīt vienīgi neuzticību tam, ko viņi pļurkst. Pirms iestāšanās ES bija tāds periods, kad pļekstēja visi … par Eiropas algām, par Eiropas pensijām, vēl visādiem brīnumiem, pie tam tie paziņas, kuri dziedāja līdzi optimistu korim toreiz un tāpat kā Jane šeit saukāja mani par padumju, šodien uz jautājumu: "Kad tev, Kārli, būs Eiropas pensija?" dziļdomīgi klusē vai izliekas, ka nav dzirdējuši. Varai LV ticēt nedrīkst un tā kā līdz šim par covid runāja tikai vara, es tam neticēju. Gluži kā Jeremejevs. Uzskatu savu nostāju par pilnīgi loģisku un pamatotu. Atceros arī ozona caurumu, sūkļveida encefalopātijas, putnu un cūku gripas un vēl visādas pūļa biedēšanas pēdējo 30 gadu laikā. Ne reizi kamparu un Viņķeļu baisās prognozes nav piepildījušās. Ak, jā, kur tad pazudusi no dienas kārtības "globālā sasilšana" ar Pasaules okeāna līmeņa kāpumu par 4 metriem? Rīga jau zem ūdens vai tajā projektā nauda vairs negrozās? Interese zudusi? Tagad uzskatīsim, ka covid tiešām eksistē, bet tas neatceļ aizdomas, ka kārtējo reizi no mušas tiek pūsts zilonis. Kas par to liecina? Faktu noklusēšana no varas puses. Ja nomirst ome 86 gadu vecumā un no tā tiek uzkurināta histērija, tad tas ir smieklīgi. Ja ārsts, kuram "bija citas smagas kaites", tad tie, kuriem "ir citas smagas kaites" citkārt mirst arī no parastās gripas komplikācijām. Tagad jau vairs es neredzu informāciju par to, cik veci ir iknedēļas mirēji? Bez visiem covid LV parastos apstākļos dienā nomirst ap 80 cilvēku, bet šeit … no tā tiek uztaisīts šovs. Ar covid galvenajā lomā.
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 13:48:13 GMT 3
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 20, 2020 14:43:40 GMT 3
Burtiski nupat noskatījos tiešraidi no tā, kas notiek pie Brīvības pieminekļa. Tiešām pretīga un prettaustiska režīma pretīgas izdarības RP municipālās policijas izpildījumā.
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 15:02:03 GMT 3
Zigi, pēc visa te izteiktā, Tu tāds pats morāls kroplis kā Jeremejevs, cita nekā pateikt nevaru. Ja gribi pastāstīt par Kamparu vai citu kādu, tad liec tēmu un stāsti, bet nejauc te savu greizo demagoģiju iekšā. Kampars pašlaik neaicina uz nelietību, neapsūdz un neapmelo ārstus un citus cilvēkus, kas mēģina šo situāciju saglābt. Paldies policijai, kas kropļus spēja mierīgi atvēsināt, ja neprastu, tad taču brēktu pa visu internetu un uz Briseli aiznestos.
Ja vēl gribi tukši pagrabēt, vispirms aizej pie saviem vecākiem vai citiem tuviniekiem, protams, pirms tam pavazājies pa cilvēku pūli bez maskas. Ja to nedari, tad negrabi te pa tukšo.. iemieso savas idejas dzīvē..
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 16:37:19 GMT 3
Un vēlreiz. Ja vēlējies apspriest, kāda cita patriotismu vai nepatriotismu, ver vaļā tēmu un apspried vienalga, kuru, kaut Kamparu. Es piedāvāju Ušakovu, gan jau viņš arī sevi uzskatītu par patriotu, Rīgas patriotu vismaz. Bet šī tēma nebija par viņiem un arī kovida kontekstā neesmu manījusi ne Kamparsa, ne Ušakova aicinājumus uz riskantām, kaitnieciskām darbībām, kā arī apmelojumus neesmu manījusi pašreizējā situācijā.
Tu apgalvoji, ka Jeremejevs ir malacis, patriots. Gribēju saprast, kur, kādā veidā ar morāli kroplu rīcību (kaut gan nē, te jau noziedzīga rīcība) viņš parāda patriotismu. Tā bija tēmas būtība, nekas cits. Atbildēt īsti nevari, bet var saprast, ka pats esi uz tā ceļa, tikai līdz darbībām nenonāc, jo laikam jau negribētos būt turpat, kur Jeremejevs. Vārdu sakot, aprobežojies ar tukšu muldēšanu internetā kā daudzi citi.
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 20, 2020 16:43:42 GMT 3
Patriotiem 3 reizes stāsti, nepielec. Ir jēga? Protams, nav.
Patrioti ir tie, kuri domā un rīkojas par savas valsts NĀKOTNI, nevis sēž krēslā ar attieksmi: "Kamēr man maksā, esmu patriots." Par morāliem kropļiem es drīzāk sauktu otros. Otrs jautājums ir par prioritātēm, Kam pilns vēders, kam brīvība. Pirmie otros hroniski saprast nav spējīgi. Režīms LV aizvien vairāk sevi parāda kā prettautisks, nedemokrātisks un policejisks. Attiecīga rīcība (ideju iemiesošana) sekos. Uzticības ziņā no pilsoņu puses šī vara ir tuvu bankrotam, te nu ir … agonija ar policijas piedalīšanos un izpausmes cerībām, ka, turpinot melot, ir iespējams atrisināt arī šo problēmu. Nesaprot cilvēciņi, ka pienāk brīdis, kad vecās, iebrauktās metodes vairs nestrādās. Prātiņa pamaz, tāpēc citu metožu, izņemot terorizēšanu, kad meliem vairs netic, izdomāt nav ne spēju, ne pelēkās vielas.
|
|
|
Post by zigfrids on Dec 20, 2020 17:03:32 GMT 3
Aiziet! Mūsu policisti šodien pie Brīvības pieminekļa jau ir pielietojusi pret Dž. Floidu ASV pielietotās "aizturēšanas" metodes!
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 17:31:52 GMT 3
Es tieši Tev gribēju atgādināt, ka, ja jau kas kaut minimāli būtu, ko izrādīt, tad blacklivesmatter cienīgi izgājieni tiktu afišēti visās malās.
Ja kas, Zigi, tad patriotisma definīciju es kaut kur jau biju devusi, nevajag izdomāt divriteni vēlreiz. Joprojām netiec līdz kodolam - patriots Jeremejevs.
Lūdzu, Zigi, vēlreiz:
Patriotisms (no grieķu: patriōtēs līdzpilsonis, kas nāk no patris dzimtene, tēvzeme) ir savas dzimtenes, valsts mīlestība, kā arī darbošanās tās labā, aizstāvot to kā darbos, tā arī vārdos.
Tas ir ļoti plašs emocionāls, ideoloģisks jēdziens, princips. Patriotisms ir tuvs jēdziens nacionālismam un citviet tie pat pārklājas, tomēr nacionālisms ir vairāk saistīts ar tuvības izjūtu ar kādu etnisko grupu, valodu. Patriotisms pēc savas būtības ir iracionāla sajūta, jo mīlestība ne vienmēr ir skaidrojama ar loģiskiem secinājumiem.[1] Solidaritātes izjūta ir viens no patriotisma stūrakmeņiem. Tā izpaužas gan izjūtās, kas saistās ar unikālām, īpašām iezīmēm, kuras saistās ar dzimteni, gan arī sasniegumos dažādās jomās. Liela nozīme ir dzimtenes vēsturei un atsevišķiem vēsturiskiem notikumiem, kas rada noteiktu kopības izjūtu.
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 18:26:08 GMT 3
Varai LV ticēt nedrīkst un tā kā līdz šim par covid runāja tikai vara, es tam neticēju. Gluži kā Jeremejevs. Uzskatu savu nostāju par pilnīgi loģisku un pamatotu. Atceros arī ozona caurumu, sūkļveida encefalopātijas, putnu un cūku gripas un vēl visādas pūļa biedēšanas pēdējo 30 gadu laikā. Ne reizi kamparu un Viņķeļu baisās prognozes nav piepildījušās. Ak, jā, kur tad pazudusi no dienas kārtības "globālā sasilšana" ar Pasaules okeāna līmeņa kāpumu par 4 metriem? Rīga jau zem ūdens vai tajā projektā nauda vairs negrozās? Interese zudusi?Zigi, un šito visu Viņķele ar Kamparu??? Un Tu, ko par kovidu no Viņķeles klausījies... Tev nebija citu avotu??? Tu mucā iespundēts visu šo laiku biji??? Un pa spundi barots??? Vai arī plantācijas uz Tevi šādu iespaidu atstājušas??? Kāds vispār Viņķelei sakars ar kovidu??? Man domāt, ka par kovidu (ja vispār grib kaut ko zināt), izvēlas pavisam citus avotus. Man nav bijušas grūtības atrast informāciju, ja kaut kas interesējis par kovidu.. Internets nav bijis slēgts, informācija plaša, bet Viņķele gan nav informācijas avots par vīrusu.. viņa galīgi ar to nav nodarbojusies... un, šķiet, nav pietiekami arī interesējusies, spriežot pēc stipri novēloto un mīkstmiesīgo ierobežojumu ieviešanas.
|
|
|
Post by jane on Dec 20, 2020 19:03:11 GMT 3
Es saprotu, ka Tu angliski neko nelasi un neklausies, bet krievu valodu tak neesi aizmirsis? Brīnums, kā visu šo laiku arī Putina propogandu neesi klausījies, pat krievu tantuki pavasarī vienā dienā sāka solīdi veikalos uzvesties, jo no Putina bija oficiāli uzzinājuši par vīrusa eksistenci. Vīrusa daba gan vēl ir pētāma, bet nu jau labāk zināma kā pavasarī. Nemaz nezināju, ka Tu tādā tumsonībā dzīvo un vīruss Tev ir milzu noslēpums. Aļo, mosties, informācija ir visapkārt (man forumā ir 2 tēmas), bet Viņķele gan neko par vīrusu nestāsta . Viņķelei vienīgais bija jāzin par veselības sistēmu, tās iespējām, slimnīcu kapacitāti.. jābūt gatavam otrajam vilnim. Un tur nu nevar apgalvot, kā viņa bija uzdevumu augstumos, kā pašlaik redzam, vispirms atļāva nolaist visu līdz kliņķim un tad nu ķepurojas ārā.
|
|