|
Post by jane on Nov 17, 2020 16:47:22 GMT 3
Vakardienas sarunā radās doma tēmai par sievietēm, kuras jebkad ir bijušas precējušās ar gejiem. Te laikam jānošķir tās padomju laikos dzīvojušās sievietes no mūsdienu. Jo padomju laikos par tādām lietām nerunāja, visu slēpa, kā arī viena daļa cilvēku par gejiem vispār neko nezināja, tāpēc jaunas meitenes varēja uzķerties. Bet ap 90 - tajiem gadiem jau kļuva skaidrāks, kas ir geji, kā izskatās. Tomēr arvien ir sievietes, kuras uzķeras, bet varbūt arī neuzķeras, tur ir kaut kas cits.. kāds abpusējs izdevīgums? Te es nerunāju par šovbiznesa darboņiem, kur abas puses ļoti labi zina, kas ir kas, tur tiešām viss uz abpusēja izdevīguma pamatiem un arī šovs. Sevišķi Krievijā tas ļoti populāri zināmu iemeslu dēļ. Bet runa ir par parastajiem cilvēkiem, kā tas notiek, ka sievietei izveidojas attiecības ar geju..
|
|
|
Post by k on Nov 17, 2020 16:53:32 GMT 3
esmu pazinis dažas lesbietes un ir aizdomas , par dažām, ka bisex vai slēptās lesbijankas, viena no tādām varētu būt Eglīte
|
|
|
Post by jane on Nov 17, 2020 17:01:22 GMT 3
Ak dies, Kundali, ko nu ņemies.. . Eglīte Tev pēkšņi lezbiete.
|
|
|
Post by jane on Nov 17, 2020 17:18:34 GMT 3
Pazinu vienu sievieti, kurai pirmais vīrs bijis gejs, pie tam viņas klasesbiedrs. Tas jau sen, viņa man to stāstīja, kad pašai bija jau pie 50. Es neko neprasīju, kā viņiem tā intīmā puse un tā, bet viņa piederēja tai paaudzei, kas par gejiem neko daudz nesaprata, vsmaz jaunībā, draudzējušies kopš skolas laikiem, esot bijusi puišu kompānijā vienīgā meitene. Tikai vēlākajos gados viņa sapratusi, ka tā bija geju kompānija, tikai viņas topošajam vīram bija meitene, pārējiem meitenes - draudzenes netika redzētas. Bet nu jaunībā viņa to nesaprata, nepievērsa uzmanību.
|
|
|
Post by jane on Nov 17, 2020 19:47:12 GMT 3
Atceros vēl vienu gadījumu. Tas bija skandāls pa visu valsti, jo sabiedrībā pazīstams cilvēks atzina, ka ir gejs. Nesaukšu vārdā. Bet viņam bija sieva un bērni. Neskatoties uz to, viņš ļoti publiski atmaskoja sevi.. raksti, intervijas.. Un tad es viņu nejauši redzēju uz ielas. Ak, jē, gejs kas gejs, nepārprotami.. iet pakaļu izspīlējis un gorīdamies. TV ekrānos, kur viņš bieži parādījās, jau to tā nevarēja pateikt. Auskars ausī gan bija. Nu kā tā sieviete, viņa sieva, to neredzēja? Vienīgi varbūt, kamēr viņš tēloja precētu vīru, manieres bija citas, ğērbšanās stils cits.. un, kad iznāca no skapja, tad uz pilnu klapi savu gejiskumu izrādīja?
|
|
|
Post by jane on Nov 20, 2020 13:49:20 GMT 3
Vēl par geju sievietēm. Ir tādi mūziķi vai mākslinieki, kuri sievišķīgi un gejiski, taču precēti. Vārdos nesaukšu. Arī jābrīnās par tām sievietēm. Man pat vienalga, ka tas vīrietis varbūt tradicionālo orientāciju piekopj, savu gejisko pusi varbūt piebremzē vai piekopj slepeni, bet vizuāli manās acīs vīrieša tur nav.. Nu kā tādus var precēt? Kas tās ir par sievietēm?
Bet bīstamāki, protams, ir tie, kurus tā uz aci nepateiksi. Tiešām sievieti var apmānīt, ja viņam vajadzīgs piesegs.
|
|
|
Post by zigfrids on Nov 20, 2020 21:11:22 GMT 3
Šis ir pareizais variants. Vīrišķis, saprotot, ka nav īsti normāls, nevis paceļ rociņas un publiski paziņo, ka sievišķi neinteresē, bet mēģina kaut kā savākties. Kas zina, varbūt viņa sieviete viņu "ņem cauri" gultā, ja viņam to vajag un viņa ir saprotoša, tomēr tā ir SIEVIETE, nevis ģimenes draugs Gunārs.
|
|
|
Post by jane on Nov 20, 2020 21:26:37 GMT 3
Zigi, kas tur pareizs? Ko Tu runā? Vājprāta murgi! Dzīvot liekulīgu, dubultu dzīvi? Mānīt sievieti un visus citus? Vjek. Un, kā sieviete to var pieciest, zin taču, ka mīl un tiekas ar to Gunāru . Un Tu pats gribētu būt par piesegu? Tava sieva jūt tieksmi uz kaimiņu Ilzīti, piemēram.. Bet tak saprot, ka labāk ğimene un bērni, tādēļ pie Ilzītes piestaigâ tikai pa retam.
|
|
|
Post by zigfrids on Nov 20, 2020 21:53:36 GMT 3
Nekā nesaprati. Netiekas ar Gunāru.
|
|
|
Post by jane on Nov 20, 2020 22:21:00 GMT 3
Kā var netikties? Ja Gunārs sapņos rādās Un, ja Gunārs vien prātā, tad uz sievieti pat paskatīties nevar..
|
|
|
Post by jane on Nov 20, 2020 22:26:43 GMT 3
Un tagad pasaki, kādēļ sieviete tādu prec, kurš sapņo par Gunāru?
|
|
|
Post by zigfrids on Nov 21, 2020 10:29:47 GMT 3
Sievietes mēdz būt dažādas. Kā viens no variantiem, man rados ir tāda ģimene, kuras sievietes jau vairākas paaudzes (kā stingri izskatās) apprec (iemīlas) vīriešos, pamatā LĪDZJŪTĪBAS vadītas. Lielākā daļa turienes vīriešu sākumā tik tiešām ir tādi, kuri pār lūpu pārspļaut nespēj, un tieši tadi turienes sievietēm laikam ir vispiemērotākie. Problēmas sākas vēlāk.
|
|